2E PLAATS BIJ DE COLOGNE ENTREPRENEURSHIP AWARD

2E PLAATS BIJ DE KEULEN ONDERNEMERSPRIJS

Toegekend door de Keulse Business Club

Christoph Bauer, oprichter en directeur van entrafin bij de Keulse Ondernemersprijs

Keulen, 18.06.2019

De Wirtschaftsclub Köln (Keulse Zakenclub) heeft ook in 2019 weer bedrijven uitgenodigd voor de prestigieuze Keulse Ondernemersprijs. De prijs bekroont bedrijven die regionaal en locatiegebonden, sociaal, duurzaam en uiteraard economisch succesvol zijn. entrafin won de 2de prijs met zijn digitale aankoopfinanciering voor middelgrote bedrijven.

Toekenning van de Keulse Ondernemingsprijs

"Dit is de 12e verjaardag van de Keulse Ondernemersprijs, die op 18 juni 2019 werd uitgereikt door de voorzitter van de Kamer van Koophandel en Industrie van Keulen, prof. dr. Werner Görg. De selectie van de finalisten is opnieuw tekenend voor de diversiteit van het Keulse ondernemerschap", schrijft het magazine van de Keulse Business Club, "Speciale aandacht gaat uit naar het scheppen en behouden van arbeidsplaatsen".

Tot de beoordelingscriteria behoorden ook de verbondenheid van het bedrijf met Keulen, innovatieve nieuwe producten of diensten, een verantwoord gebruik van hulpbronnen, alsmede duurzame en maatschappelijk verantwoorde acties. Bovendien werd nagegaan of de ondernemingen de uitdagingen van de digitale toekomst aankunnen.

Winnaar van de Keulse Ondernemersprijs 2019

Tussen bekende gasten zoals Prof. Dr. Ulrich Daldrup, Professor van de TH Keulen en Prof. Dr. Heribert Hirte, lid van het Duitse Parlement en Professor in Handels- en Ondernemingsrecht, nam entrafin, vertegenwoordigd door oprichter en Managing Director Christoph Bauer, dankbaar de 2e plaats in ontvangst van Prof. Dr. Werner Görg in het Radisson Blu Keulen. "entrafin biedt de juiste oplossing op het juiste moment voor een financieringsprobleem in de KMO-sector", zo prees de Keulse Business Club onder voorzitterschap van Marc E. Kurtenbach en Christian Kerner.

Prijsuitreiking door Prof. Dr. Werner Görg, Keulse Ondernemersprijs 2019

entrafin financiert aankopen van middelgrote ondernemingen door hun een verlengde betalingstermijn van 120 dagen toe te staan. Daartoe koopt het fintechbedrijf de benodigde goederen van de leverancier, vereffent het de factuur van de leverancier en verkoopt het de goederen door aan de inkopende onderneming met verlengde betalingsvoorwaarden. De financieringsbedragen variëren van 30-500.000 euro.

Meer in de Kölner Stadtanzeiger op: https://www.ksta.de/wirtschaft/unternehmerpreis-fuer-comevis-der-wirtschaftsclub-koeln-hat-erneut-vier-firmen-geehrt-32739770

Snelle en ongecompliceerde aankoopfinanciering

  • Snel werkkapitaal
  • Gratis financieringsaanbod
  • Geen zakelijk onderpand
  • Zonder bureaucratische inspanning
  • Met persoonlijk advies