NIEUW: biologische certificering voor entrafin

entrafin aankoop financiering met biologisch zegel

entrafin aankoopfinanciering met biologische certificering
entrafin aankoopfinanciering met biologische certificering

Keulen, 03.04.2019

Steeds meer mensen hechten waarde aan een gezonde levensstijl, kopen gezonde en duurzame producten en zijn bereid daar meer voor te betalen. De biologische markt is booming en blijft groeien. Voor detailhandelaren wordt het steeds belangrijker de oorsprong van producten en biologische certificering te traceren. Tussentijdse financiering zonder certificering zal uw biologische status ongeldig maken. Met de biologische certificering van entrafin aankoopfinanciering, blijft uw biologische status behouden.

Markttendensen en -ontwikkeling

De trend is duidelijk zichtbaar, de biologische markt groeit. In 2017 werd voor het eerst meer dan 10 miljard euro gegenereerd in de biologische voedingssector en de curve blijft steil naar boven wijzen. Voor het komende jaar wordt een groei van ongeveer 6% verwacht. Dit beeld is ook duidelijk terug te vinden in ons dagelijks leven. Naast biologische markten en natuurvoedingswinkels vinden we nu ook biologische producten in supermarkten en zelfs discounters die van de trend willen profiteren en gecertificeerde biologische producten aanbieden. Zelfs zuiver biologische restaurants zijn niet langer een zeldzaamheid.

De echte drijvende kracht achter deze trend is de consument. Zij vragen om meer biologisch geteeld voedsel naarmate een gezondere levensstijl belangrijker en hip wordt. Daarom groeit niet alleen de sector van de biologische levensmiddelen, maar stappen ook de detailhandelaars in parfum en cosmetica steeds meer over op biologische en duurzame producten.

Controles op de oorsprong van de producten en de tussenstations

In al deze bedrijfstakken is het zeer belangrijk de oorsprong van het product en de tussenstations te traceren. Dit moet worden gedocumenteerd en gecontroleerd. Biologische producten mogen alleen worden verhandeld door gecertificeerde bedrijven - anders verliezen zij hun biologische status. Een certificeringspartner voert daarom jaarlijks een controle uit van de inkomende en uitgaande biologische goederen. Dit garandeert dat in de waardeketen slechts zoveel biologische goederen worden verkocht als er daadwerkelijk zijn geproduceerd.

DE-ÖKO-006
DE-ÖKO-006

Met de aankoopfinanciering van entrafin is ook de aankoop van biologische goederen geen obstakel. Dankzij de ABCert-certificatie kunt u uw producten via entrafin kopen met langere betalingstermijnen en zo uw productie en distributie van biologische producten verder uitbreiden. Wij ondersteunen u bij de groei van uw bedrijf.

Snelle en ongecompliceerde aankoopfinanciering

  • Snel werkkapitaal
  • Gratis financieringsaanbod
  • Geen zakelijk onderpand
  • Zonder bureaucratische inspanning
  • Met persoonlijk advies